Tel. 06 10 75 04 76
 

Praat mee via Twitter Praat mee via Facebook

Wij varen al een jaar of 12 rond tussen Enkhuizen en Amsterdam met de zeilklipper Bilbo Balings. Het zijn  meerdaagse of zeiltochten van een dagdeel of dagtochten voor 1 tot max. 12 personen.

We zijn een apart bedrijf in deze sector we zijn zo flexibel als het maar kan en gaan bijna op alle wensen in. We bieden ook afgeronde arrangementen aan waar altijd een keuze uit  gemaakt kan worden. 

Gezien de drukte die we over ons afroepen hebben we besloten om de vloot uit te breiden met een catamaran voor de wadden en rondom Amsterdam.

We hopen met deze grote verscheidenheid aan schepen de vraag te kunnen beantwoorden en onze activiteiten verder uit te werken.

Kortweg een klipper voor de romantiek en een catamaran voor  meerdaagse zwerftochten of dagtochten op het Waddengebied. 

Zoals u ziet proberen we er alles aan te doen u uit uw dagelijkse leven te rukken en u even in een ander perspectief te dirigeren. Het verhoogt de saamhorigheid. Je ziet de zwakzinnige en lachwekkende kanten van elkaar en dit brengt middels het samenwerken/lachen en drinken de mensen dichter bij elkaar. Het enthousiasme tijdens en nog lange tijd na onze tripjes, is altijd overweldigend. Meestal blijft het ook niet bij “een keertje”  Het is vaak een familie, bedrijf, vrijgezellenfeest verjaardag of asverstrooiing opa, foto/filmopnamen voor (idols, EO-achtige interviews, muziekclips, Gooise vrouwen), verrassing, vriend/dinnenclubs etc.etc.

De BBQ is ook altijd een succes en is nog nooit iemand tegengevallen met overdadig eten en drinken zonder remmingen en alles met liefde uit eigen keuken. Met een muziekje op verzoek maak je het helemaal naar je eigen zin.

Wanneer u nog twijfelt om met ons van wal te steken on in zee tegaan bel dan maar gewoon dan trekken wij u wel over de streep.

Met vriendelijke waterportgroeten

Arend en Jolanda